Gratis fragt i DK | Gratis indpakning

BÆREDYGTIGHED


   
A Kind Gesture er et navn, der forpligter. En venlig gestus er ikke kun noget, vi giver hinanden. En gestus kan også være i forholdet til en leverandør, valg af materialer eller bæredygtige løsninger generelt. Som virksomhed har vi valgt at lade “A Kind Gesture” være vores tilgang. At vi skal gøre os umage i alle dele af vores processer. Det betyder vi tager aktive til- eller fravalg, og har ambitioner om, at vi hele tiden vil forbedre og optimere.

PRODUKTUDVIKLING
I arbejdet med design og produktudvikling har det været en prioritet, at tænke funktionalitet, levetid, kvalitet og bæredygtighed ind i vores produkter, så det holder til hverdagsbrug i mange år. Desuden skal produkternes design være særlige nok til, at vi vil passe på dem og give dem videre.
  • NOSTALGIC bestiksæt består af en smørekniv og teske, og er produceret i rustfrit stål (18/10). Bestikket, der mindst indeholder 85% genbrugsmaterialer, genbrugte komponenter og/eller certificerede bæredygtige materialer, er 100% genanvendeligt. Vi har valgt toner, der gør det nemt at sætte bestikket til det, man allerede har. Desuden er det gyldne bestik lavet med en keramisk coating, der beskytter farven mod mange de ture i opvaskemaskinen. En løsning man typisk ser brugt i hotel- og restaurationsbranchen.
  • COSY stentøj består af kop/skål og underkop/tallerken, produceret af den ler, der er en del af Portugals naturlige ressourcer. Derfor er stentøjet også 100% genanvendeligt. I dette design har vi arbejdet med brugbarhed og robusthed iklædt runde feminine former. Vi valgte stentøj, fordi det giver os mulighed for et stærkt produkt, som kan holde til mikroovn, ovn, fryser og opvaskemaskine. Og at kop og underkop er så store, at de også kan bruges som skål og tallerken, har været et mål. Ikke kun med skabsplads for øje, men fordi det giver mening at bruge de samme gode ting til flere forskellige formål.
  • PLEASED tekstilerne består af servietter/dækkeservietter, dug og pude. Tekstilet er vævet i 100% økologisk GOTS certificeret økologisk bomuld - og i en stærk vævning, der kan bære det blå blomsterbroderi. Servietterne er lavet, så man også kan bruge dem som dækkeservietter - blot ved at lade en del hænge ud over bordkanten. Tekstilerne tåler, trods broderi, vask ved 40 grader samt strygning ved middel varme (2 prikker).

PRODUKTION
Vores produkter skal ikke kun være smukke, de skal også være produceret forsvarligt sammen med partnere, der har den samme tilgang til bæredygtighed, som vi selv har. Vi har valgt at vores partnere skal være europæiske. Både for at undgå den lange fragt, men også for at vi selv er tæt på, så vi kan følge produktionen og besøge dem ofte.

Desuden arbejder vi med virksomheder, der både har en lang erfaring og tradition med deres håndværk, samtidig med de kontinuerligt arbejder på at forbedre og optimere deres processer. Genbrug og minimering af spild, rensning/genbrug af spildevand, alternative energiformer, brug af naturlige materialer er alle prioriteter, de arbejder helt naturligt med.

EMBALLAGE, FORSENDELSESMATERIALER & PRINT
Såvidt det er muligt, arbejder vi med genbrugs- og genanvendelige materialer. Vi har prøvet at skære unødvendigt fra - og vil kontinuerligt arbejde på de bedst mulige løsninger.
  • Forsendelseskasser/poser og kasseemballage: Genanvendt og genanvendeligt pap/papir
  • Care labels på tekstiler og gavebånd: Økologisk bomuld
  • Gavepapir: Genanvendt og genanvendeligt papir
  • Postkort: Genanvendt, svanemærket og genanvendeligt papir