Gratis fragt i DK | Gratis indpakning

Juleinspiration


Julen er over os og vi har samlet lidt af vores inspiration til højtidens borddækning og syslerier. Vi har valgt at skabe vores julestemning med få effektfulde detaljer -  en lille gren på servietten, men i en farve, som er med til give lidt kontrast. På den måde skal der ikke så meget til at skabe en venlig gestus. Vigtigst er det at julen skal være hyggelig og at huske på; en venlig gestus kan ikke være for lille. 
Glædelig jul 
Mette & Benedikte // A Kind Gesture
Her har vi brugt COSY's tallerken/underkop  i Royal blue som et lille fad til de hjemmelavede karameller.
 
Vi elsker at mixe vores stel med vintage og skabe et helt nyt udtryk. Her har vi brugt COSY stentøj i Mahogany Red sammen med Benediktes engelske vintage stel. Den lille grankvist leverer julestemningen. 
 
Denne version er med blåt vintagestel (også Benediktes), men med COSY stentøj i Royal blue som tallerken til forretten. Vores PLEASED serviet med broderi er foldet omkring tallerknen. Den lille gren med vinterbær giver opdækningen kontrast. 
 
Server dine hjemmelavede vaniljekranse i COSY stentøj i Mahogany Red. Den fungerer både til kaffen og kagen. 
 
Indpakningen er en stor del af at give en gave (synes vi). Vi bruger genbrugt  indpakningspapir med vores logobånd i økologisk bomuld. Den lille lavendel fra Mettes have er håndmalet, så den passer til højtiden. Vi pakker gratis ind og sender gratis i DK indtil jul (24.12.2021)